Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Djunes de beste DJ's, live acts, artiesten, bands, muzikanten en meer!

Boekingsbureau Djunes

Djunes is het evenementenbureau met DJ's, bands, artiesten, tentenverhuur, foto booth, DJ apparatuur verhuur, fotografie, video, lichtletters, verlichting, geluid en nog veel meer. Bij ons kun je terecht voor in principe alles voor jouw bruiloft én dat onder één dak. 

Laat je verrassen en plan een videogesprek of telefoongesprek in om jouw wensen te bespreken. Wij komen dan met een verrassend voorstel dat aansluit op jouw wensen. Met de locatie bespreken we alles zodat we op de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan. 

Bruiloft DJ kiezen

Op onze website kun je verschillende bruiloft DJ’s bekijken maar hoe weet je nou welke DJ er past bij jouw bruiloft? Je kunt er zelf een uitkiezen maar het liefst helpen we jou door jou te matchen met de DJ die het beste aansluit op jouw wensen. Hoe werkt dit?

Op basis van een kennismakingsgesprek bespreken we wat jij belangrijk vindt op jouw bruiloft. Deze informatie gebruiken we om de bruiloft DJ te vinden die het beste bij jouw wensen past. Wil jij een bijzondere lichtshow of bescheiden DJ show? Er is van alles mogelijk!

Live muziek bruiloft

Bij live muziek wordt al gauw gedacht aan een band, maar heb je ook weleens gedacht aan een ceremonie gitarist of een zangeres tijdens de borrel. Bekijk onze website voor livemuziek op jouw bruiloft.

Bruiloft extra’s

Geef de trouwlocatie een persoonlijk tintje met lichtletters van jullie initialen of het woord wat jullie verbindt. Een andere leuke extra is bijvoorbeeld een fotospiegel of photobooth. Zo geef je jouw gasten een aandenken van de bruiloft en verzamel je unieke foto’s van alle gasten.

Bruiloft fotograaf en bruiloft videograaf

Op onze website vind je verschillende fotografen en videografen bij jou in de buurt. Bekijk de portfolio’s en zie gelijk de prijzen zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. 


Zonnekant 19
2203Na  NOORDWIJK
Tel: 071-2340333
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie