Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


Een mooie entree bij je bruiloft

Decoratie op je bruiloft

De mooiste dag van je leven verdient een spetterende binnenkomst! Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of het trouwfeest. Heb je geen zin in koffie met cake of een rij met mensen die jullie één voor één gaan feliciteren? Begrijpelijk! Zet bijvoorbeeld lekkere hapjes neer en laat de champagne koud zetten. Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om aan jullie grote dag een extra dimensie te geven. Een fantastische binnenkomst telt voor twee, zo zet je namelijk meteen de toon. Hier vind je de leukste ideeën hoe je een mooie entree bij je bruiloft kunt creëeren. 

De felicitatierij

Volgens de traditionele manier staat het bruidspaar klaar met de ouders en getuigen. Gasten kunnen jullie feliciteren en de cadeaus geven. Er vormt zich dan een felicitatierij. Natuurlijk is dit een leuke manier om gefeliciteerd te worden, maar je kunt dit natuurlijk ook op een andere manier doen. Niet alles hoeft volgens de traditie te gaan. Laat zelf je creativiteit er op los! Zorg voor wat kleine aanpassingen en het wordt helemaal jullie feestje. Het is bijvoorbeeld leuk om wat foto’s op te hangen als samenvatting van jullie relatie, jullie leven voordat jullie lekaar kenden of de vrijgezellendag. 

Decoratie bruiloft

Show jullie leukste foto’s op een scherm

Wanneer je gasten binnenkomen, kun je vast wat foto’s en/of vieobeelden laten zien. De meeste foto- en videografen bieden de mogelijkheid om al een compilatie te maken van het beeldmateriaal dat tijdens de eerste uren gemaakt is. Maar je kunt natuurlijk ook foto’s van vroeger en van jullie samen en de vrijgezellenavond presenteren. Op deze manier zien je gasten die niet bij de ceremonie aanwezig waren het maeriaal van de eerste uren van jullie grote dag. 

Zorg voor een unieke binnenkomst

Trouwen jullie op een idyllisch kasteeltje of hebben jullie een prachtig landgoed aan het water afgehuurd? Dan moet de binnenkomst natuurlijk spectaculair zijn! Gebruik bijvoorbeeld de trap of leg een rode loper neer met een afzet paal bij de entree. Maak er een heerlijke binnenkomst van  met passende muziek!

hapjes op je bruiloft

Hou je niet van alle aandacht? Gebruik de bruidstaart als spotlight!

Vind je het niet fijn om in het stralende middelpunt te staan? Dan hebben wij de oplossing voor je! Wat als je nu een spectaculaire entree organiseert met de bruidstaart als middelpunt? Laat bijvoorbeeld de bruidstaart op een spectaculaire manier binennkomen. Met vuurwerk, leuke muziek en alles erop en eraan! Een leuk begin en de aandacht ligt dan niet op jullie, maar op jullie prachtige bruidstaart. 

Feestelijke muziek tijdens jullie entree

Vergroot jullie hobbies en interesses. Hebben jullie bijvoorbeeld dezelfde muzieksmaak? Laat een band of DJ jullie voorgaan en maak de sfeer compleet met een aantal dansers. Of houden jullie beide van dieren? Pas daar de decoratie op aan. 

muziek op je bruiloft

Een grootse entree voor een klein budget

Heb je weinig budget te besteden? Ook daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Wacht iedereen op jullie binnenkomst? Dit kun je heel stijlvol doen door bijvoorbeeld decoratie op te hangen in de kleuren van jullie thema. Of zet vaasjes neer met mooie bloemen. Zorg dat er een zaaltje is waar jullie en jullie gasten kunnen zitten. Als de muziek aan gaat, kunnen jullie in de zaal even samen zijn en tot rust komen. Let’s party!